• info@polycom.si
  • +386 (0)4 50 70 600
SL EN

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo podjetja Polycom

To spletno mesto je bilo oblikovano z namenom omogočiti splošno informacijo o  podjetju Polycom predelava plastičnih mas in orodjarstvo Škofja Loka d.o.o. Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. Polycom d.o.o., ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Polycom Škofja Loka d.o.o., si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.


Avtorske pravice
Vse informacije na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.
Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) morajo biti kot vir navedeno podjetje Polycom Škofja Loka d.o.o.


Varovanje zasebnosti
V podjetju Polycom Škofja Loka d.o.o., se zavezujemo, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam.