• info@polycom.si
  • +386 (0)4 50 70 600
SL EN

Za medije

Za medije

V podjetju Polycom Škofja Loka d.o.o. se zavedamo pomena odnosov z mediji kot pomembnega segmenta oblikovanja podobe podjetja v ciljnih javnostih, zato si na na naslednjih podstraneh lahko preberete novice iz življenja in delovnega utripa v podjetju, različne objave o podjetju v številnih medijih. Prav tako pa si lahko prenesete tudi datoteke z osnovnimi elementi celostne grafične podobe pripravljene za objavo v različnih tiskanih ali digitalnih medijih.

Aktualno

Aktualne novice ter napovedi dogodkov v podjetju Polycom Škofja Loka d.o.o.

Uspehi podjetja Polycom doživljajo številne odmeve tudi v različnih medijih. Vabimo vas, da si preberete kaj drugi pišejo o nas...
https://www.polycom.si/za-medije/objave-v-medijih/

Polyanec je interno glasilo podjetja Polycom, ki ga izdajamo od leta 2004 naprej. V njem boste našli vse ključne novice in informacije o našem podjetju, od čisto poslovnih ali tehnoloških, pa do okoljskih in družbeno odgovornih tem.
https://www.polycom.si/za-medije/casopis-polyanec/

V naši poslovni knjižnici boste našli lahko pridobili informacije od Polycomu s treh različnih vidikov. V poslovnem poročilu smo dali poudarek na naši poslovni in finančni stabilnosti. Poslovni partnerji, finančne institucije in drugi deležniki boste v njem dobili osnovni pregled našega poslovanja v zadnjem koledarskem letu, po želji pa pregledali tudi arhiv poslovnih poročil.
https://www.polycom.si/za-medije/publikacije/

Celostna grafična podoba je ogledalo podjetja. Tega se v Polycomu še kako zavedamo, zato smo se projekta prenove naše celostne grafične podobe lotili nadvse resno in preudarno s ciljem prenoviti vizualno identiteto podjetja v skladu s sprejeto vizijo ter poslanstvom podjetja.
https://www.polycom.si/za-medije/cgp/