Dobavitelji

Skupaj pišemo zgodbe uspeha

Vedno iščemo konkurenčne, zanesljive in inovativne, razvojno naravnane dobavitelje z željo po ustvarjanju novih presežkov na področju tehničnih polimerov. V kolikor želite biti del številnih zgodb uspeha, inovacij ter kreativnih rešitev v raznovrstnih industrijah, nam predstavite svojo ponudbo in možnosti dobave. Verjamemo, da bomo skupaj našli odlične priložnosti za sodelovanje.

 

Vaša priložnost

Tehnični polimeri. So naša osnovna in glavna surovina, zato vedno iščemo dobavitelje, ki nam lahko zagotovijo kakovost, fleksibilnost in raznolikost.

Kovinski inserti. Vse več povpraševanja je po sklopih oz. sestavih, ki imajo v polimerno orodje vgrajene kovinske inserte, zato iščemo zanesljive dobavitelje za razvoj in proizvodnjo le-teh.

Kakovostna jekla, standardni orodni deli in storitve povezane z orodjarstvom. Iščemo partnerje za dejavnost razvoja in izdelavo orodij.

 

Vlagamo v dolgoročno partnerstvo

Kot našemu dobavitelju vam zagotavljamo podporo pri uvajanju sistemov stalnih izboljšav, organiziramo različna srečanja in usposabljanja ter ocenjujemo in merimo napredek. S sistematičnim delom in vključevanjem v procese dosegamo dobre rezultate, gojimo dolgoročne partnerske odnose ter zagotavljamo kakovostno in pravočasno dobavo, zmanjšanje težav v proizvodnji ter posledično manj reklamacij.

 

Načelo nič napak

Naši kupci od nas pričakujejo najboljše in pri nas to tudi dobijo. Stalno razvijamo in izboljšujemo naše izdelke in storitve, pristope, organiziranost ter znanje in vključenost zaposlenih s končnim ciljem nič napak na izdelkih. Kakovost končnih izdelkov je v veliki meri odvisna tudi od kakovosti nabavljenih delov in storitev, zato enake principe razvijamo tudi pri naših dobaviteljih.

Naš standard za avtomobilsko industrijo

Pri vseh dobaviteljih, katerih proizvodi so namenjeni kupcem avtomobilske industrije, zahtevamo certificiran sistem kakovosti po standardu ISO 9001 ter osnovno poznavanje in vodenje projekta po APQP metodi (napredno načrtovanje kakovosti proizvoda).

Če dobavitelj nima opravljenega formalnega izobraževanja po metodi APQP, mora poslati najmanj izjavo, s katero potrjuje, da se projekte vodi po osnovnih smernicah APQP metode. Hkrati zahtevamo tudi razvoj sistema v smeri pridobitve certifikata IATF 16949.

Stopite v stik z nami

Že vrsto let sodelujemo s številnimi industrijskimi podjetji, z nekaterimi od njih tudi več kot 20 let. Z vsemi kupci ravnamo kot s partnerji in vedno stremimo k dolgoročnemu sodelovanju.