Zaposlitev
V ekipo vabimo nove sodelavce
Pri nas se vedno najde prostor za kreativne ljudi, ki v vsakem izzivu vidijo priložnost za napredek in razvoj edinstvenih rešitev.

Vas zanima delo v sodobnem tehnološkem podjetju ter razvoj kariere v mednarodnem okolju? Predstavite nam svoj potencial.

Zaradi hitrega razvoja nenehno nudimo možnost zaposlitve strokovnjakom z različnih področij (orodjarstvo, proizvodnja, marketing …). Iščemo strokovni kader s širokim znanjem in izkušnjami, sodelavce, ki želijo biti aktivno vključeni v razvoj in rast podjetja ter proaktivno iščejo priložnosti za učenje.

Ustvarite svoje delovno mesto

Vedno se nam lahko tudi proaktivno predstavite in nas navdušite s svojim inovativnim pogledom na naš posel. Predstavitev z življenjepisom pošljite na kadri@polycom.si. Zagotovo boste prvi v vrsti, ko bomo iskali nove kadre.

Spodbudno okolje za vaš razvoj

Zaposleni so eden temeljnih stebrov našega podjetja. Zavedamo se, da le zadovoljni zaposleni, ki verjamejo v podjetje in svoje delo, prinašajo vrhunske rezultate. Zato stremimo k razvijanju dolgoročnega potenciala zaposlenih, redno spremljamo napredek ter aktivno spodbujamo razvoj kreativnih in inovativnih idej.

Zavarovanja

V podjetju se zavedamo pomembnosti skrbi za zdravje zaposlenih, zato smo se odločili, da omogočimo vključitev vseh zaposlenih v zdravstveni zavarovanji Specialisti Kolektivno in Zdravstveni nasvet Kolektivno pri Triglav pri Zdravstveni zavarovalnici, d.d.

Otroci

Starši imajo možnost, da svojim otrokom nudijo podporo pri njihovih največjih mejnikih: koristijo lahko plačan dopust ob obisku informativnega dneva otroka v 9. razredu osnovne šole.

Družina

Naše najmlajše vsako leto obišče Dedek Mraz. Ob prihodu na svet obdarimo novorojenčke. Z družinami sodelavcev se družimo na družinskih piknikih. Družinski člani imajo možnost vključitve v zavarovanje Specialisti.

Sadje v pisarni

Zavedamo se, da je zdrava in uravnotežena prehrana zelo pomembna. Dvakrat tedensko imamo na voljo brezplačno sveže sadje

Teambuildingi

Veliko pozornost v podjetju namenjamo tudi ekipam, saj medsebojno sodelovanje znotraj tima pozitivno vpliva na doseganje skupnih ciljev. Za vsakega sodelavca imamo namenjena finančna sredstva, ki jih lahko poljubno koristijo. Naše ekipe se odločajo za različne aktivnosti: večerja, obisk gledališča, bowling, spust po Soči, Escape roomi…

Zdrav duh v zdravem telesu

Skupaj s sodelavci aktivno preživljamo prosti čas: družimo se na družinskih pohodih, na smučarskem dnevu, kolesarskih izletih, udeležbi na Maratonu Franja…

Fleksibilno delovno mesto

Kjer narava dela omogoča, sodelavcem nudimo prilagodljivi urnik dela in delo na daljavo. Na delovnem mestu preživimo povprečno po osem ur na dan, pet dni na teden. Ustrezno delovno okolje vpliva na zadovoljstvo sodelavcev na delovnem mestu in z njihovo delovno uspešnostjo.

Zanesljiv delodajalec

Smo inovativen in kakovosten ponudnik celovitih razvojnih rešitev za avtomobilsko in druge industrije, zanesljiv partner naročnikom in poslovnim partnerjem ter stabilen zaposlovalec perspektivnih kadrov. Delujemo družbeno in okoljsko odgovorno.

Priporočilo za zaposlitev

Ključ našega uspeha so zadovoljni sodelavci. V primeru priporočila za zaposlitev s strani sodelavca ter zaposlitve predlaganega kandidata, predlagatelja nagradimo.

Mali koristni predlogi

Mali koristni predlog (MKP) je vsaka najenostavnejša izboljšava, ki pomeni racionalnejšo rešitev od obstoječe in korist. Izboljšave, ki nam olajšajo vsakdanje delo v organizacijski enoti, podjetju ali skupini, tudi finančno ovrednotimo in nagradimo.

Prvi koraki na karierni poti

Priložnost nudimo tudi perspektivnim mladim, ki se želijo dokazati. Iz lastnih kariernih poti vemo, kako težko je priti do kakovostnih izkušenj, zato smo pripravili številne možnosti sodelovanja za mlade in ambiciozne kandidate, ki jih ni strah razmišljanja v nove smeri.

Stopite v stik z nami

Že vrsto let sodelujemo s številnimi industrijskimi podjetji, z nekaterimi od njih tudi več kot 20 let. Z vsemi kupci ravnamo kot s partnerji in vedno stremimo k dolgoročnemu sodelovanju.