Zaposlitev
V ekipo vabimo nove sodelavce
Pri nas se vedno najde prostor za kreativne ljudi, ki v vsakem izzivu vidijo priložnost za napredek in razvoj edinstvenih rešitev.

Vas zanima delo v sodobnem tehnološkem podjetju ter razvoj kariere v mednarodnem okolju? Predstavite nam svoj potencial.

Zaradi hitrega razvoja nenehno nudimo možnost zaposlitve strokovnjakom z različnih področij (orodjarstvo, proizvodnja, marketing …). Iščemo strokovni kader s širokim znanjem in izkušnjami, sodelavce, ki želijo biti aktivno vključeni v razvoj in rast podjetja ter proaktivno iščejo priložnosti za učenje.

Ustvarite svoje delovno mesto

Vedno se nam lahko tudi proaktivno predstavite in nas navdušite s svojim inovativnim pogledom na naš posel. Predstavitev z življenjepisom pošljite na kadri@polycom.si. Zagotovo boste prvi v vrsti, ko bomo iskali nove kadre.

Spodbudno okolje za vaš razvoj

Zaposleni so eden temeljnih stebrov našega podjetja. Zavedamo se, da le zadovoljni zaposleni, ki verjamejo v podjetje in svoje delo, prinašajo vrhunske rezultate. Zato stremimo k razvijanju dolgoročnega potenciala zaposlenih, redno spremljamo napredek ter aktivno spodbujamo razvoj kreativnih in inovativnih idej.

Ponujamo vam

  • dobre delovne razmere
  • zanesljivo zaposlitev
  • odprte možnosti izobraževanja
  • skrb za varnost in zdravje na delovnem mestu

Z zaposlenim prijazno kadrovsko politiko ostajamo kos visokim zahtevam trga ter gradimo močno pripadnost podjetju in skupnemu cilju.

Prvi koraki na karierni poti

Priložnost nudimo tudi perspektivnim mladim, ki se želijo dokazati. Iz lastnih kariernih poti vemo, kako težko je priti do kakovostnih izkušenj, zato smo pripravili številne možnosti sodelovanja za mlade in ambiciozne kandidate, ki jih ni strah razmišljanja v nove smeri.

Stopite v stik z nami

Že vrsto let sodelujemo s številnimi industrijskimi podjetji, z nekaterimi od njih tudi več kot 20 let. Z vsemi kupci ravnamo kot s partnerji in vedno stremimo k dolgoročnemu sodelovanju.