Naša poslovna knjižnica

V naši poslovni knjižnici boste našli informacije o Polycomu s treh različnih vidikov. V poslovnem poročilu smo dali poudarek na naši poslovni in finančni stabilnosti. Poslovni partnerji, finančne institucije in drugi deležniki boste v njem dobili osnovni pregled našega poslovanja v zadnjem koledarskem letu, po želji pa pregledali tudi arhiv poslovnih poročil.

Trajnostno poročilo je namenjeno predvsem področju kadrov in varovanju okolja. V njem predstavljamo projekte in aktivnosti, ki jih izvajamo na teh dveh področjih. Okoljsko poročilo je še bolj usmerjeno k politiki varovanja okolja in aktivnostih, ki jih izvajamo v povezavi z energetsko varčnostjo in zmanjševanjem uporabe naravnih virov. Vsa tri poročila predstavljajo celoto, ki sporoča, da je Polycom poslovno uspešno ter trajnostno in okoljsko naravnano podjetje

Arhiv poročil

Stopite v stik z nami

Že vrsto let sodelujemo s številnimi industrijskimi podjetji, z nekaterimi od njih tudi več kot 20 let. Z vsemi kupci ravnamo kot s partnerji in vedno stremimo k dolgoročnemu sodelovanju.