IIOT komponente
Od ohišij naprav do ventilatorjev in merilcev pretoka. Naše IIOT komponente so narejene iz trajnih in trpežnih materialov za dolgotrajno uporabnost in zaščito vgradnih elementov.

Natančno prileganje do zadnjega detajla

V naši proizvodnji razvijemo in izdelamo tudi vgradne elemente za industrijske naprave in sisteme. Večinoma so to mehanske, v določenih primerih pa tudi vizualne komponente, kot so ohišja merilnih naprav, ohišja alarmnih naprav, elementi pnevmatike, ventilatorji in merilci pretoka. Polycom IIOT komponente večinoma niso namenjene za direktno prodajo, ampak se vgrajujejo v večje naprave za industrijske ali poslovne namene.

 

Osredotočamo se na posamezne funkcije izdelka. Funkcije preverjamo z ustreznimi testi, ki jih zahteva narava izdelka ali so razviti zaradi kontrole našega procesa. Izdelamo tudi sisteme iz več komponent z modularno gradnjo orodja in procesa.

Stopite v stik z nami

Že vrsto let sodelujemo s številnimi industrijskimi podjetji, z nekaterimi od njih tudi več kot 20 let. Z vsemi kupci ravnamo kot s partnerji in vedno stremimo k dolgoročnemu sodelovanju.