O podjetju
Sodobne rešitve po meri
Vašim zamislim damo novo dimenzijo. Polycom je sinonim za visoko kakovost in zanesljivost na področju predelave polimerov in orodjarstva.

Zaupajte nam svoje cilje in z izvirnimi rešitvami vas bomo popeljali na pot uspeha. Z odgovornostjo pristopamo tako k potrebam in izzivom naših strank kot ohranitvi naravnega okolja. Od načrtovanja izdelkov, prototipov in izdelave orodja do testiranj in tehnoloških izboljšav, skupaj gradimo prihodnost vaše industrije.

 

Tradicija, ki prepriča

Ponosni smo na znanje in izkušnje, pridobljene skozi leta. Ponudimo vam lahko edinstvene pristope, tehnike, modele in koncepte, s katerimi oblikujemo vaš proizvod ali storitev. S spoštovanjem tradicije gradimo perspektivno prihodnost. Vse od leta 1985, ko smo zagnali prvo proizvodnjo podjetja.

Rešitve, ki navdušijo

Najboljše rešitve so plod partnerskega dela. S tesnim sodelovanjem in osebnim pristopom razvijamo izvirne rešitve za vaše izzive. Pomagamo vam pri načrtovanju končnega produkta ali procesa, sodelujemo in svetujemo pri izbiri materiala, tehnologiji obdelave ter avtomatizaciji proizvodnje.

Proizvodi, ki omogočajo več

Naša prioriteta so zanesljivi, kakovostni in varni proizvodi, razviti in izdelani v skladu z vašimi potrebami. Prepričamo vas z vrhunskimi, ekonomično razvitimi procesi in dovršenimi proizvodi. Z vami sodelujemo pri oblikovanju končnega proizvoda in njegove funkcionalnosti.

Stopite v stik z nami

Že vrsto let sodelujemo s številnimi industrijskimi podjetji, z nekaterimi od njih tudi več kot 20 let. Z vsemi kupci ravnamo kot s partnerji in vedno stremimo k dolgoročnemu sodelovanju.