• info@polycom.si
 • +386 (0)4 50 70 600
SL EN

Naš direktor med nominiranci za podjetnika leta

 • Naš direktor med nominiranci za podjetnika leta

  Med tremi nominiranci za naziv Slovenski podjetnik leta 2017, ki so ga v začetku poletja razglasili na 6. kongresu podjetnikov Slovenije, je bil tudi naš direktor Iztok Stanonik.

   

  Prestižni naziv je sicer pripadel lastniku in direktorju družinskega podjetja KLS iz Ljubnega ob Savinji Mirku Strašku. A dejstvo, da je organizacijski odbor Iztoka Stanonika z nominacijo postavil ob bok podjetnikom, kot so Anton Kisovar (Tehnos), Dušan Olaj (Duol), Andrej Orožen in Jure Knez (Dewesoft), Marino Furlan (Intra lighting), Franci Pišek (Pišek Vitli Krpan), Štefan Pavlinjek (Roto), Tanja Skaza (Skaza), ki so naziv osvojili oziroma so bili nominirani v preteklih letih, govori samo zase.

   

  Priznanje za celotno podjetje

  Iztok Stanonik je ponosen: »Za nas takšna nominacija pomeni, da delamo dobro in da to opazijo tudi druga podjetja v Sloveniji. Vedno pa poudarjam, da podjetje nisem samo jaz, ampak vsi zaposleni. Priznanje torej gre vsem. En človek lahko samo usmerja, vodi, bistvenega pomena pa je realizacija in izvedba vsega.«

  Kongres sicer pomeni največje druženje slovenskih podjetnikov, ki pravijo, da je prav druženje, prenos dobrih praks, dobrih in slabih izkušenj ter predvsem povezovanje tisto, kar najbolj potrebujejo. Svoje izkušnje je predstavilo 35 podjetnikov, med njimi tudi Iztok Stanonik, organizirano mreženje pa je pripeljalo tudi do novih poslov. »Na takšnih dogodkih se zberejo vodilni podjetniki iz vse države in tako lahko vedno najdeš sogovornika za področje, ki te zanima. V dveh dneh dobiš veliko informacij in tudi idej, hkrati pa tudi sam odprto predstaviš svoje rešitve,« je ocenil pomen takšnih srečanj naš direktor.

  Vzdušje na dvodnevnem dogodku je bilo zelo optimistično, potencial podjetništva v Sloveniji je velik, a na pomoč bi morala priskočiti tudi država s podjetništvu prijaznejšimi ukrepi.

  Comments are closed.