• info@polycom.si
  • +386 (0)4 50 70 600
SL EN

Naše rešitve

Polycom_wireframe car_M2

Celovite razvojne rešitve

Polycom je uveljavljen in zanesljiv partner na področju celovitih razvojnih rešitev v avtomobilski in drugih industrijah. Naša ponudba je razdeljena v tri ključne sklope: razvoj izdelka, razvoj orodja in proizvodnja polimernih izdelkov. Za naročnika izvedemo celoten proces: od konceptnega razvoja izdelka, od razvoja visoko zahtevnega orodja, pa do serijske proizvodnje z vsemi vmesnimi fazami v skladu s postopki APQP.


Poudarek pri razvoju izdelka je predvsem na inovativnih razvojnih postopkih, najsodobnejših metodah načrtovanja in izdelavi prototipov. Za razvoj orodja so ključni kakovost materialov, karakteristike orodij in tipi materialov. Proizvodnja polimernih izdelkov temelji na razvoju procesa, tehnologiji in avtomatizaciji.

Na osnovi naročnikovih specifikacij opravimo vse razvojne postopke: od konstruiranja izdelka, numeričnih analiz, izdelave in preverjanja prototipov do zahtevanih testiranj.
https://www.polycom.si/nase-resitve/razvoj-izdelka/

S 3D-konstrukcijo in razvojem orodja povezujemo postopke od njihove konstrukcije do izdelave s podporo Creo in Windchill PDM Link
https://www.polycom.si/nase-resitve/razvoj-orodja/

Polimerne izdelke razvijemo od zasnove do proizvodnje. S tem izkoriščamo ekonomijo obsega, krivuljo učenja in različne sinergije.
https://www.polycom.si/nase-resitve/proizvodnja-polimernih-izdelkov/