• info@polycom.si
 • +386 (0)4 50 70 600
SL EN

Podjetje smo uradno odprli z rezanjem traku

 • Podjetje smo uradno odprli z rezanjem traku

  Potem ko se je delo v našem novem poslovno-proizvodnem objektu že dodobra uteklo, smo ga 6. aprila še slovesno odprli z rezanjem traku.

   

  Bilo je res slavnostno, saj smo po 33 letih obstoja Polycoma našim gostom lahko predstavili moderno, pametno in energetsko učinkovito tovarno, ki se razteza na 10.000 kvadratnih metrih površin in je zrasla v manj kot letu dni.

   

  Po uvodni skladbi dobrodošlice, ki jo je zapela Darja Švajger, je dobavitelje, zunanje sodelavce, izvajalce, brez katerih naše podjetje ne bi stalo, medije in številne druge goste, ki skupaj z nami pišejo našo zgodbo o uspehu, nagovoril direktor Iztok Stanonik.

   

  Dejal je, da smo na novi lokaciji zadihali na vsa pljuča. Zdaj imamo vse možnosti in priložnosti, da uresničimo potenciale, ki jih imamo zaposleni, kot tudi potencial naših izdelkov. Čeprav novi objekt uporablja sodobne tehnologije, pametno tovarno naredijo ljudje. Direktor rad poudari, da poslovnih priložnosti in uspeha podjetja ne bi bilo brez trdega dela vseh zaposlenih v Polycomu, priložnost je izkoristil za zahvalo vsem zaposlenim in vsem sodelujočim v tem velikem projektu.

   

  Tudi župnikov blagoslov

  Nagovoril nas je tudi nadzornik pri gradnji Adam Berčič, ki je sodeloval pri pripravi razpisne dokumentacije, pri izboru izvajalcev … Med drugim je povedal, da je v stavbi vgrajenih 4.450 kubičnih metrov betona, 200 ton jekla, 45 ton prezračevalnih kanalov in 23 ton opreme za hlajenje, 200 kilometrov električnih kablov in 800 vtičnic, približno 1000 luči, okrog objekta je 600 kvadratnih metrov asfalta.

   

  Na slovesnosti se nam je pridružil poljanski župnik gospod Jože Stržaj, ki je podjetje blagoslovil, slavnostno je odprl šampanjec, s katerim smo vsi skupaj nazdravili. Ob koncu uradnega dela otvoritve, ki ga je povezovala Saša Einsidler, je sledilo slavnostno rezanje traku. To nalogo so opravili solastnika podjetja direktor Iztok in tehnični direktor Igor Stanonik, vodja tehnologije proizvodnje Gašper Sever in tehnični vodja orodjarskega razvojnega centra Andrej Kos. Nato smo goste z veseljem in ponosom popeljali še skozi podjetje.

  Comments are closed.