• info@polycom.si
  • +386 (0)4 50 70 600
SL EN

Sodelovanje z mladimi

Polycom_sodelovanje z mladimi

Stavimo na mlade

Štipendiranje

Štipendiranje poleg uspešnega zaključka izobraževanja vključuje tudi obveznost zaposlitve v našem podjetju po končanem izobraževanju za najmanj toliko časa, kolikor je štipendist prejemal kadrovsko štipendijo. V podjetju razpisujemo štipendije tako za dijake kot za študente naslednjih smeri: orodjarstvo, strojništvo, mehatronika in drugo. 

Razpisi kadrovskih štipendi, več >>


Delovna praksa

Praktično usposabljanje v našem podjetju je določeno s predmetnikom šole. Pri nas lahko dijaki pridobijo spretnosti, ki jih v šoli s praktičnim poukom niso pridobili. V podjetju imamo verificirana naslednja učna mesta: orodjar, oblikovalec kovin, računalničar, mehatronik operater, strojni tehnik, tehnik mehatronik, kemijski tehnik, okoljevarstveni tehnik, inženir mehatronike, inženir strojništva in inženir informatike.

 

Študentsko delo

Študentsko in dijaško delo je občasno ali začasno delo, ki ga študent ali dijak opravlja prek pooblaščene organizacije na podlagi študentske napotnice. V podjetju nudimo možnost opravljanja študentskega dela čez celo leto, v času počitnic pa je potreba po omenjenem delu še nekoliko višja. Študentsko/dijaško delo nudimo predvsem v oddelku proizvodnje in orodjarne.


Dogovorimo se lahko tudi za druge možnosti sodelovanja, kot je izvajanje raziskav za seminarske ter diplomske naloge in podobno.

Prosta delovna mesta – študenti in dijaki

  • Letno namenimo več kot 3500 delovnih ur dijakom in študentom za opravljanje praktičnega usposabljanja