• info@polycom.si
  • +386 (0)4 50 70 600
SL EN

Razvoj izdelka

Polycom_razvoj izdelka2_500px

Lasten razvoj izdelkov

Na osnovi naročnikovih specifikacij opravimo vse razvojne postopke: od konstruiranja izdelka, numeričnih analiz, izdelave in preverjanja prototipov do zahtevanih testiranj. Po načelih sočasnega inženiringa se v razvojne procese novih izdelkov pri naročnikih vključujemo v najzgodnejših fazah in s tem zagotovimo optimalno definicijo izdelka glede na funkcionalnost ter njegovo stroškovno in kakovostno učinkovito proizvodnjo.


Najsodobnejše metode

V razvoju uporabljamo najsodobnejše računalniško podprte metode načrtovanja: DFMEA, DOE, CAX, CAD software – Catia V5, CREO Pro/Engineer in CAE software – Catia V5/CREO Pro/Engineer, Abaqus in CADMOULD.


Izdelava prototipov

Ponujamo hitro izdelavo prototipov, vključno s storitvami 3D-tiskanja. Pri tem v največji možni meri uporabljamo serijsko opremo in orodja, da bi dosegli čim večjo reprezentativnost prototipov.


Referenčni izdelki

Ponosni smo na izdelke, ki smo jih razvili za kupce, kot sta Cimos (nosilec motorja za vozilo BMW I3)  in Volkswagen (trenski čep za zobato krmilno letev/delovno vreteno za električni krmilni sistem).